Algemene voorwaarden

1. Door artikelen bij orkestJersey.nl te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.

2. Identiteit van de Ondernemer:
“orkestJersey.nl” de onderneming met de handelsnaam Jersey v.o.f Amusementorkest, adresgegevens: op aanvraag, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: op aanvraag.

3. Productinformatie en prijzen:
Al onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.
Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en producten. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

4. Levertijden en voorraad:
Indien u het totale bedrag vooruit betaalt dan verzenden wij uw bestelling zodra het bedrag op onze rekening staat. Wij verzenden uw bestelling via post.nl. Uw bestelling wordt overdag bij u aangeboden. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een alternatieve leverdatum.

5. Verzendkosten:
Bestellingen worden in Nederland zonder verzend- en administratiekosten toegestuurd.

6. Garantie:
Al uw aankopen worden met de groots mogelijke zorg verpakt en opgestuurd. Mocht een product onverhoopt transportschade hebben opgelopen, zijn deze voor uw eigen kosten.

7. Retourneren en ruilen:
Binnen 14 dagen kunt u het gekochte met schriftelijke opgave van reden onaangebroken en in de originele verpakking terugsturen. De verzendkosten worden u echter wel in rekening gebracht, ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen. De periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per e mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we e.e.a. zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt zijn, zulks ter beoordeling van orkestJersey.nl. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 30 dagen plaats.

8. Privacy:
OrkestJersey.nl behandelt persoonlijke gegevens van de afnemer strikt vertrouwelijk en stelt de gegevens niet ter beschikking aan derden.