foto_jersey1a

INFORMATIE

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een goed feest waarover nog lang nagepraat wordt. In het menu vind je veel informatie over wat er allemaal mogelijk is bij Jersey. Staat er iets niet precies bij wat je zoekt? “Dat kan niet” kennen wij eigenlijk niet, dus bijna alles kan geregeld worden.

Jersey – De Sfeermakers

Jersey is een tweemansformatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden . Met ruim 25 jaar muzikale ervaring in het verzorgen van feesten en partijen, geven wij 100% feestgarantie. Wij gaan iedere uitdaging aan en zijn pas tevreden als je stralend de deur uit gaat, dat is onze verantwoordelijkheid. Geen enkele afstand in Nederland is ons te ver en staan wij zeven dagen, 24 uur per dag klaar om feesten of partijen muzikaal te omlijsten.

Jersey heeft ‘t

Wij beschikken over een zeer uitgebreid repertoire, een perfect instrumentarium en een eigen geluidsinstallatie geschikt voor een intiem feestje tot feesten en partijen tot maximaal 750 personen. Gepresenteerd in een eigentijdse warme en sfeervolle uitstraling.

Thuis, op het werk, buiten of….?

Geef je er de voorkeur aan om een feest of partij niet in een zalencentrum te houden maar op een door jezelf te bepalen locatie? Ook voor thuis, in de tuin, kantine, sporthal of waar dan ook, je bent bij ons aan het goede adres. Regelmatig klinkt ook onze muziek in tuinen, kantines of fabriekshallen waar spetterende feesten worden gehouden.

Bekijk hieronder onze presentatie 2019

instr1a

Instrumentarium

Een tweemans-formatie dat klinkt als een compleet orkest. Daar zorgen keyboard, live saxofoon, live accordeon en live drums voor. Wij zijn trots op ons revolutionaire geluidssysteem van PL-AUDIO aangestuurd door een Allen&Heath SQ5 mixer, waarmee wij het geluid op ieder gewenst niveau beheersen. Met een compleet vernieuwd instrumentarium en onze sfeervolle verlichting, wordt niets aan het toeval overgelaten. Alle materialen die wij gebruiken hebben wij in eigen beheer. Je bent verzekerd dat er bij de prijsopgave geen extra kosten worden doorberekend.

Wie zijn Kees en Erich?

Kees v/d Velden:
Toetsenist,Saxofoon, Accordeon, Zanger, is verantwoordelijk voor de arrangementen en melodieën van Jersey. Kees heeft een zeer rijke ervaring in het bespelen van keyboard, saxofoon en accordeon. Daarnaast neemt hij bij Jersey qua zang een groot deel voor zijn rekening

Erich v/d Velden:
Drummer / Zanger, is verantwoordelijk voor het ritmisch tempo van Jersey. Ook Erich heeft een rijke ervaring door jarenlang drumlessen te hebben gevolgd. Daarnaast is hij bij Jersey qua zang verantwoordelijk voor de backing-vocals.

11201147_384513578399885_8293783358834576454_o