foto_jersey1a

INFORMATIE

Je kunt een heleboel redenen bedenken, waarom mensen tegelijk onder één dak willen of moeten zijn. Op dat moment is er maar één ding belangrijk: de gast en de gastheer/gastvrouw wil zich thuis voelen. De sfeer bepaalt voor een groot deel of je na afloop complimenten krijgt of niet.

Jersey

Jersey is een tweemansformatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden . Met bijna 25 jaar ervaring in het muzikaal verzorgen van feesten en partijen gaan wij iedere uitdaging aan en zijn pas tevreden als je stralend de deur uit gaat. De vooraf kenbaar gemaakte wensen worden tot in details uitgevoerd. Dat is onze verantwoordelijkheid. Daar mag je ons op afrekenen. Daarbij is geen enkele afstand in Nederland ons te ver en staan wij zeven dagen, 24 uur per dag klaar om feesten of partijen muzikaal te omlijsten.

Jersey heeft ‘t

Wij beschikken over een zeer uitgebreid repertoire en een perfect instrumentarium. Uiteenlopend voor een intiem feestje, tot feesten en partijen van circa 750 personen. Gepresenteerd in een eigentijdse warme en sfeervolle uitstraling.

Thuis, op het werk, buiten of….?

Geef je er de voorkeur aan om een feest of partij niet in een zalencentrum te houden maar op een door jezelf te bepalen locatie? Ook voor thuis, in de tuin, kantine, sporthal of waar dan ook, je bent bij ons aan het goede adres. Regelmatig klinkt ook onze muziek in tuinen, kantines of fabriekshallen waar spetterende feesten worden gehouden.

Live optreden

instr1a

Instrumentarium

Wij zijn trots op ons nieuwe revolutionaire geluidssysteem van RCF, waarmee wij het geluid tot ieder gewenst niveau beheersen. Met een compleet vernieuwd instrumentarium, en onze computergestuurde verlichting, wordt niets aan het toeval overgelaten.

Wie zijn Kees en Erich?

Kees v/d Velden:
Toetsenist,Saxofoon, Accordeon, Zanger, is verantwoordelijk voor de arrangementen en melodieën van Jersey. Kees heeft een zeer rijke ervaring in het bespelen van keyboard, saxofoon en accordeon. Daarnaast neemt hij bij Jersey qua zang een groot deel voor zijn rekening

Erich v/d Velden:
Drummer / Zanger, is verantwoordelijk voor het ritmisch tempo van Jersey. Ook Erich heeft een rijke ervaring door jarenlang drumlessen te hebben gevolgd. Daarnaast is hij bij Jersey qua zang verantwoordelijk voor de backing-vocals.

11201147_384513578399885_8293783358834576454_o