E-mail

info@orkestjersey.nl

telefoon

0485 – 47 85 83

informatie

33

jaar

een PROFESSIONEEL DUO

KWALITEIT IS ONZE RECLAME

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een goed feest waarover nog lang nagepraat wordt. In het menu vind je veel informatie over wat er allemaal mogelijk is bij JERSEY. Staat er iets niet precies bij wat je zoekt? “Dat kan niet” kennen wij eigenlijk niet, dus bijna alles kan geregeld worden.

presentatie filmpje

BEKIJK HIER WAT JERSEY JULLIE TE BIEDEN HEEFT

FAMILIEFEEST, EVENEMENT, VERJAARDAG OF IETS ANDERS TE VIEREN?

Vier je feest met JERSEY, wij weten precies wat ons te doen staat om van ieder feest een knalfuif te maken!

JERSEY heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloft en huwelijksfeesten. JERSEY speelt hits uit de 70’s en 80’s tot aan de allernieuwste hits uit de top 40 van deze week. Fijne dansmuziek zoals foxtrot, Engelse wals, tango, losse polka en vleta etc voor een dansavond, kermis of ander soort evenement behoort tot het repertoire. Dus iedereen hoort muziek uit hun tijd, ook kinderen (én kleinkinderen) zullen niet teleurgesteld zijn.

In de pauze van JERSEY is het mogelijk dat je kunt aangeven welke muziek die JERSEY niet in hun repertoire heeft je graag zou willen horen. Via Spotify zullen de verzoekjes, wanneer dit van toepassing is, op DJ volume-sterkte worden afgespeeld.

THUIS, OP HET WERK, BUITEN OF….?

Je wilt je feest dolgraag thuis houden of je hebt een andere mooie locatie op het oog ? Ook voor thuis, in de tuin, café, in de kantine van je sportclub of waar dan ook, je bent bij ons aan het goede adres. Zelfs voor een optreden in jouw woonkamer kunnen wij onze apparatuur aanpassen. Het volume beheersen wij op ieder niveau, praten blijft altijd mogelijk.

INSTRUMENTARIUM

Een tweemans-formatie dat klinkt als een compleet orkest. Daar zorgen keyboard, live saxofoon, live accordeon en live drums voor.
Vanwege de kleine bezetting van JERSEY, zijn wij zeer flexibel met de ruimte die wij nodig hebben. Zelfs in een zeer kleine zaal kunnen wij onze apparatuur aanpassen en voor een aangenaam geluidsniveau zorgen. Uiteraard op een bruiloft van meerdere honderden personen komen wij niets tekort. Met een compleet vernieuwd instrumentarium en onze sfeervolle verlichting, wordt niets aan het toeval overgelaten. Alle materialen die wij gebruiken hebben wij in eigen beheer. Je bent verzekerd dat er bij de prijsopgave geen extra kosten worden doorberekend.

WIE ZIJN KEES EN ERICH?

zang

saxofoon

keyboard

accordion

Kees v/d Velden

Toetsenist, Saxofoon, Accordeon, Zanger, is verantwoordelijk voor de arrangementen en melodieën van JERSEY. Kees heeft een zeer rijke ervaring in het bespelen van keyboard, saxofoon en accordeon. Daarnaast neemt hij bij JERSEY qua zang een groot deel voor zijn rekening

zang

drums

Erich v/d Velden

Drummer / Zanger, is verantwoordelijk voor het ritmisch tempo van JERSEY. Ook Erich heeft een rijke ervaring door jarenlang drumlessen te hebben gevolgd. Daarnaast is hij bij JERSEY qua zang verantwoordelijk voor de backing-vocals.